Inladen, motor aan en wég ben je. De ultieme vrijheid tegemoet! Met een mobilhome of campervan – het kleinere zusje – reis je flexibel en comfortabel tegelijk. Het beste van beide werelden, kan dat wel? Zeker. Als je je voorbereidt met deze tips.

Verhuizen! Da’s plezant en spannend tegelijkertijd. Je kijkt ernaar uit om van die nieuwe plek een thuis te maken, maar eerst komt er nog heel wat administratie bij kijken. En hoe zit dat met je verzekeringen?

Voor alle duidelijkheid: we vinden het fijn als je langskomt of ons even belt. Maar we wijzen je ook graag op de handige digitale mogelijkheden die onze service aanvullen. Een woordje uitleg.

Herinner je je de uitspraak ‘thuiswerken is de norm’? Die strenge verplichting ligt al even achter ons, maar toch heeft corona op dit vlak definitieve veranderingen in gang gezet. Telewerk is een blijver. Maar waar moet je als ondernemer aan denken als je je medewerkers van thuis uit laat werken?

Staat de kerstboom er al? Of denk je liever eerst na over de cadeautjes? Wat je plannen voor het eindejaar ook zijn, sta er zeker even bij stil dat deze periode ook voor inbrekers een van de hoogtepunten van het jaar is. Op ons feestmenu staan alvast niet te versmaden tips om inbraak te voorkomen.

Nu de voetbalgekte losbarst rond de FIFA World Cup, weerklinken ook wilde geruchten over wat voetballers naast het veld uitspoken. Terugkerend onderwerp van gesprek: de exuberante bedragen die vedettes als Ronaldo neertellen voor de verzekering van hun gladgeschoren benen.