Slimme maatregelen voor een veilige afspraak

Door het coronavirus stond ons land enkele weken stil. Wij bleven vanop een veilige afstand verder werken aan jullie dossiers. Na groen licht van de Nationale Veiligheidsraad is het tijd om opnieuw vooruit te blikken. We zijn bij AssurRisk zeer blij dat wij opnieuw afspraken met jullie mogen maken. We zetten momenteel dan ook alles op alles om dit zo aangenaam en vooral zo veilig mogelijk te laten verlopen.

We werken vanaf maandag 11 mei ’20 op afspraak in onze kantoren in Knesselare en Nevele, expertises kunnen vanaf dan ook weer plaatsvinden.

We hebben een aantal veiligheidsmaatregelen opgesteld, mogen we vragen deze door te nemen en na te leven tijdens de afspraak? Op die manier kunnen we elkaars veiligheid en gezondheid garanderen.

  • Kom op het afgesproken tijdstip naar je afspraak, zo vermijd je dat je onnodig moet wachten in het kantoor.
  • Kom alleen naar de afspraak. Indien noodzakelijk voor jullie, mag een tweede persoon meekomen.
  • Afstand houden blijft belangrijk. We zorgen ervoor dat er maximaal twee collega’s op hetzelfde moment op kantoor aanwezig zijn, op die manier kunnen wij de social distancing garanderen.
  • Voor én na iedere afspraak wordt het bureau, de stoel(en) en de klinken gedesinfecteerd.
  • Voel je je verkouden of ziek, heb je koorts voor de afspraak? Contacteer ons voor een ander tijdstip of we plannen een telefonische afspraak in.
  • Bij aankomst op kantoor, kan je je handen ontsmetten met ontsmettingsgel.
  • Op de bureau waar de afspraak plaats vindt, staat plexiglas geïnstalleerd. Ook dit wordt voor en na de afspraak gedesinfecteerd.
  • We bereiden de afspraak maximaal voor. Mogen we dit ook van jou vragen? Documenten die we nodig hebben, deponeer je best 24u op voorhand in een enveloppe in onze brievenbus of je bezorgt ze digitaal per mail. Ook handig om je eigen balpen mee te nemen.

Gezien telewerken de norm blijft, werken we met een aantal collega’s verder van thuis. Onze voorkeur blijft voorlopig uitgaan naar een telefonisch afspraak. Wens je een afspraak, bel ons op 09 330 22 28 (Knesselare) of op 09 371 95 22 (Nevele). We bespreken samen hoe we het met een gerust en veilig gevoel verder aanpakken.

Zorg nog goed voor jezelf en elkaar, we hopen jullie snel terug te zien.

Met enthousiaste groeten,

Het AssurRisk-team